PIZZA KITCHEN

PIZZA KITCHEN Wij hebben de lekkerste pizza's, snacks en schotels

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1759 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizza Kitchen. Meer weten? Ontdek meer

21 mei 2022 om 2:05 Vlees van Kapsalon was hard en volgens mij patat 2x opgebaken. Hamburger nog veel te rauw. Jammer snel snel eten klaar maken en uiteindelijk nog lang moeten wachten.
20 mei 2022 om 18:56 Heerlijk zoals altijd!
20 mei 2022 om 16:42 Heerlijke pizza's! Calzone pizza zag er ook echt top uit. Eindelijk 1 waar niet alles tussenuit valt.
20 mei 2022 om 1:11 Beste eten en bezorging in ijmuiden
18 mei 2022 om 10:03 Beste pizza’s van IJmuiden
16 mei 2022 om 21:01 Bestel hier regelmatig en ook vaak een broodje hete kip en die smaakt altijd zoals die hoort te zijn, behalve de laatste keer de pistoletjes keihard en de kip was zo heet dat hier bijna de gordijnen in de brand vlogen, erg jammer van het geld..
11 mei 2022 om 21:24 Knoflooksaus was erg dun. Verder heerlijk gegeten en ondanks de verschillende producten alles goed vers en warm
8 mei 2022 om 21:38 Helaas was de kwaliteit deze keer niet zo goed.pizza was hard en de kaas ook.en je proeft pure tomatenpuree.bamiblok was slechte kwaliteit meelerig.kapsalon zat niet echte shoarma in kleine stukjes...jammer...
4 mei 2022 om 23:02 Geen saus erbij. Doos zat niet goed dicht. Zeker een paar harde stukken tussen het vlees.
4 mei 2022 om 20:46 Het was druk daar, maar we hebben heerlijk gegeten . Wij maken ons niet zo druk . Wij hebben tenminste te eten. Oekraïne niet !